Пет съвета как точно ефективно да се обличат мъжете

Пазаруването на висококачествени и стилни мъжки дрехи е възможно да бъде цяло предизвикателство за повечето мъже.

спортни долнища

Събрали сме най-добрите 5 стъпки при избора на мъжки анцунг, чрез които наистина ще се облечете добре, като дори ще спестите и пари.

Дамите по принцип са по-добри в в това да избират дрехи, така че мъже, просто ги слушайте! Това са ДЕСЕТ незаменими правила за пазаруване на мъжки дрехи:
1.Разгледайте каталозите за дрехи за мъже
Първата крачка, ако наистина не сте в света дрехи, е да се абонирате или да се сдобиете по съвсем друг начин няколко различни каталога за мъжки дрехи.

Тази стъпка е най-точният вариант да разберете какви мъжки дрехи се комбинират правилно и с какви точно дрехи ще изглеждате небрежно. Направете си регистрация в интернет шопове и всеки един каталог, продаващ мъжки дрехи
2. Купувайте мъдро
В случай, че откриете дреха, и тя ви харесва и е по мярка, закупете два броя, най-добре в разнообразни нюанси ( сайтове за интернет пазаруване могат да са ви полезни, за да икономисате пари). Ако харесате мъжки дрехи в даден магазин или каталог, направете си регистрация за техния списък с имейли, тъй като точно там се показват по-голямата част от мъжки дрехи. Облеклото цветово неотрални обикновено са по-безопасен залог от пъстрите и ще бъдат по-дълго във вашият гардероб; пъстрите панталони често не са от добрите идеи и почти невъзможно да се комбинират.
3. Купете дрехи, които пасват
Много лесно е да осъзнаете, кога дрехите са твърде тесни. Не е необходимо бързо да влизате във финеса, за да станете по-слаби в тях. Най-важното е да помните, че тялото ви ще има такъв обем, като дрехите ви. Ако размера на дрехите ви с 2 размера по-големи, всъщност ще изглеждате с 2 размера по-едри.

Пример са спортни долнища, те трябва да бъдат наистина в точен размер, за да стоят добре.

Нито един не иска точно това. Всеки един, дори по-широки мъже, изглеждат 100 пъти по-добре с правилен номер мъжки дрехи. Ризите е нужно да са плътно по тялото, като не са по-широки на едно и тесни на друго място, и най-вече трябва да са точни по раменете.
4. Изберете цветове, които харесвате
Не гледайте това дали даден нюанс изглежда добре на вас. Повечето нюансите изглеждат добре на всеки, стига те да са подбрани коректно. Не взимайте розово или лилаво, ако точно това казват дизайнерите – те са хубави цветове, но са неудобни, доста трудно се съчетават.

Ако купувате мъжки долнища, винаги преценете големита им.

За далеч по-лесно съчетаване, ако наистина това е важно за вас, само и единствено изберете няколко нюанса и закупете всичките си дрехи в тези цветове.
5. Нито веднъж не носете всичко в тъмно черно
Безсъмнение този нюанс не те прави по слаб. Единствено и само те прави да изглеждаш точно така, сякаш нямаш други дрехи. Ако облечете черна ризка, не трябва да носите черни панталони. Ако наистина смятате, че изглеждате по-добре така, грешите. Принципно, не надявайте нито дори една горна и дънки в близки цветове.
6. Не пренебрегвайте факта коланчетата и обувките.
Не носете кафяв колан с черни маратонки или точно обратното. Мъжете не бива да носят доста принадлежности, бъдете сигурни че точно тези, които носите, ви стоят добре. (И да, коланът е просто аксесуар, дори и да има функция.) Почти всеки господин е препоръчително да носи добър плосък черен кожен колан и комплект от красиви тъмни обувки от кожа.
В крайна сметка, ето и важно обобщение на всичко, от което се нуждаете:
Дънки – за предпочитане нормални или тъмни нюанси, без разкъсване или избелени, много моля! Не прекалено широки и с липса на допълнителни джобове.
По-къси гащи и спорти шорти за ежедневни дни.
Ризи с копчета – от съществено значение е светлото, може да се комбинират с носене на дънки.