Метод по лазерна епилация – безболезнена, безопасна, ефективна

laser hair removal

Продецурата по епилация с лазер – безопасна, ефективна, безболезнена

Запитването за дълготрайно, безболезнено и ефективно отстраняване на космите на тялото стои на дневен ред от десетилетия и касае много повечко съвременни мъже и жени. За пръв път обаче този въпрос открива своето правилно решение и то се казва лазерна епилация.

Цялата процедура по лазерна епилация представлява обработване на фоликулите с косъмчета с подкрепата на правилно отправени лазерни импулси. Всичко това влияе на растежа на косъма и по този начин дава до голяма степен по-солидни резултати от всички останали методи по премахване на космите, присъстващи до момента.

За какъв тип окосмяване и кожа е благоприятно третирането с лазерна епилация?

Бързата версия е – третирането е подходящо за всякакъв вид окосмяване и кожа. Днешните лазерни системи извършват работа с разнообразни дължини и видове на импулси с лазер. Това осигурява еднакво безопасно и ефективно влияние, както върху тънките и светли косъмчета, характерни за светлите видове кожа, така и на тъмните косъмчета, каквито обикновено имат хората с тъмен фототип. Най-често цялата процедура по лазерна епилация се предлага от професионалисти, и в началото квалифицират вида на окосмяването и кожата, и по този начин оценяват какъв точно вид лазерен импулс би въздействал най-правилно в конкретния момент. На лице са също така и нови типове устройства, като съвместяват в себе си отделни типове за епилация с лазер, като по този начин достигат максималните потенциални ефекти за перманентно отстраняване на космите.

Какви части на тялото ни биха могли да са третирани с лазерна епилация?

Процедурата по лазерна епилация е възможна над безусловно всички зони на тялото, в това число и най-деликатните като пример оредмишници, триъгълник, лице и гърди. Както казахме вече, ефективността на цялата процедура не се влияе от типа на окосмяването. Това е в сила и за безопасността и – тя е пълна и гарантирана, без значение от цялостното разположение на окосмяването.

Колко процедури с епилация с лазер трябват за достигане на постоянно отстраняване на космите?

Скоростта, за която ще се изпълни искания резултат, е субективна и изцяло зависи от фактори като тип кожа, фон на хормоните на тялото и растежна фаза на косъмчето по време на цялата процедура. Принципно при много от пациентите броя операции с епилация с лазер достига търсен ефект между 6-ата и осмата процедура.

Мъчителна ли е процедурата?

Модерните лазерни технологии са направени така също, че да осигурят оптимален уют за клеинта по време на лазерна епилация. Усета, което ще почувствате по времето на цялата процедура, би могло да е обяснено точно като съвсем леко щипене, но по никакъв начин не можем да говорим за болка и неудобство. Накрайниците, с които се извършва работа, съдържат специализирани приспособления за охлаждане, а това прави излагането на лазерна епилация безболезнено и безопасно, а локалната упойка – напълно ненужна.

Сайта ни: хайфу лифтинг